lamas end war
LAMAs vs RELAXZ
16 : 10 | info
LAMAs vs RELAXZ
16 : 03 | info
LAMAs vs beast!
02 : 16 | info
LAMAs vs Dalay Lamas
02 : 16 | info
LAMAs vs HELL MG
14 : 16 | info
LAMAs vs Made in China
15 : 15 | info
LAMAs vs HELL MG
15 : 15 | info
LAMAs vs alphaTECH
10 : 20 | info
lamas end next
lamas esport
Futurtech Gaming League (FGL)
 Csoport 4.
Redstars NightCup (RNC)
 3.hely
SGL Continental Challenge (SGLCCL)
 4.hely
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

BK mindenkinek

2008. december 24. (17:31) | GeRgO
lamas hozzászólás

 

Egy kis szösszenettel kívánnék mindenkinek :

Nagyon Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket.

Kb 2 hete úgy éreztem kicsit nosztalgiázni van dolgom, no meg persze nem volt jobb gép a környékemen, ezért kaptam az alkalmat és feltelepítettem az adott gépre a CS1.6 ot.
Kis keresgélés után be is csatlakoztam egy magyar szerverre, ahol hihetetlen jó érzéssel töltött el, hogy tudták ki vagyok páran, és érdeklődtek a LAMAs szerverek felől. Játszogattam egy kicsit, aztán mentem dolgomra. Még mindig pro skillemel sajnos nem rúghatott senki labdába mellettem :).

Rá egy hétre bebizonyosodott a világ nagyon apró. romanR -t senkinek sem kell bemutatnom, más publikus nevén Márk al találkoztam barátném céges karácsonyi ünnepségén, mint kiderült ő is ott dolgozik. Beszélgettünk természetesen javarészt a játékról, és a múltról.

Arról a múltról, melyet aki átélt velünk a LAMAs szervereken, sose fog elfeledni. Azt a közösséget társaságot azóta se tudta senki produkálni, de sajnos mi se tudtuk már visszahozni az egészet.
Szervereink szép lassan eltünedeztek, és az OGC-s szopatás után már ki is haltak.

De itt a Karácsony újabb nosztalgia hullám kapott el, emlékszem, hogy 3 an a LAMAsHQn még fadíszítés helyett is lőttünk, 5 éve, és ajándékozás után a társaság ugyan úgy folytatta hajnalig a játékot, mint minden nap. Azokon a bizonyos LAMAs szervereken... Most is kis keresgélés után bemásztam egy szerverre, az első kérdés, hogy mi van a LAMAs játszóterekkel. Mit mondhatnék semmi, de nagyon érnek már. Úgyhogy ezúton ígéretet teszek, hogy két szervert elindítunk jövőre, melyekre megpróbáljuk visszahozni a hangulatot, de legalábbis egy biztos pontot adunk azoknak, akik normálisan szeretnének játszani.

És a végére a kis szösszenet amit megígértem :9

És végül majd elfeledtem Buldog Születésnapot Tamisoft nak, aki 18. án ünnepelte az x ediket. Hamarosan pontosabban holnapután meg HeNtEs és én következünk a sorban.
Egészségünkre!

LAMAs CS1.6 PUBLIC
IP: server.lamas.hu : 27065
FÓRUM: észrevételek

LAMAs CSS


LAMAs CS 1.6
Dave

CooLM@$.
TavariS
kertitÖrpe

Zahul
lamas server
nopic
IP:84.2.39.229:27015
Játékosok:/
Pálya:
SourceTV:84.2.39.229:27020

Counter-strike 1.6
IP:84.2.39.204:27035
Játékosok:/
Pálya:


lamas sponsor

obinet