lamas end war
LAMAs vs RELAXZ
16 : 10 | info
LAMAs vs RELAXZ
16 : 03 | info
LAMAs vs beast!
02 : 16 | info
LAMAs vs Dalay Lamas
02 : 16 | info
LAMAs vs HELL MG
14 : 16 | info
LAMAs vs Made in China
15 : 15 | info
LAMAs vs HELL MG
15 : 15 | info
LAMAs vs alphaTECH
10 : 20 | info
lamas end next
lamas esport
Futurtech Gaming League (FGL)
 Csoport 4.
Redstars NightCup (RNC)
 3.hely
SGL Continental Challenge (SGLCCL)
 4.hely
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

ÚJ Battlefieldek a láthatáron!

2009. február 5. (23:24) | GeRgO
lamas hozzászólás
Bad Company 2 bejelentés!

Egyértelműen hatalmas meglepetést okozott az EA/DICE másik hivatalos bejelentése, miszerint jön a Bad Company 2 is. Persze mondhatjuk, hogy már írtak erről egy sort, de a sorok közt olvasva feltűnt a legfontosabb információ. Méghozzá az, hogy a BF1943 -hoz képest ez is megjelenik konzolokon, és PC ken is, méghozzá még idén télen! Te jó ég!

Viszont akkor egy kis hasonlítgatás. Mind a két játék ugyan azzal az enginnel jön, melyet a Frosbite fejlesztett ki. Egyenlőre nem tudni, hogy ez ugyan az e mint a Bad Company -é, bár nagy valószínűséggel nem különbözik tőle, csak átírták PC-re is. Én úgy látom, hogy a BF1943 egy béta tesztnek is tekinthető, hisz ha jobban megnézzük, akkor csak a skinket cserélték le, régi pályák, régi fegyverek, tehát egy ős újradolgozása teljesen új programkóddal amit a BC2 is használni fog. Én mind a kettőt várom, úgy néz ki meg jelentetik az év játékait, így érthető volt a nagy hallgatás. De lássuk a február 5. -én kelt bejelentést:

Stockholm, Svédország 2009. február 5.

DICE egy Eletronic Arts stúdiójában bejelentette a tavalyi év kasszasikerének folytatását a Bad Company 2 -őt. Az új játékban újra találkozhatunk a Bad Company csapatával, akik újra az akció közepén találják magukat, ahol minden fegyvert és járművet használniuk kel, hogy túléljék a küldetést. Példátlan akciótömeget kapunk, melyre eddig még akció játékokban nem volt példa a modern harcszíntereken. Hogy felkészülj az idei téli támadásra, a játékosok gyakorolhatnak a csak multiplayer játékkal idén nyáron. A Battlefield 1943 elérhető lesz a PlayStation áruházban, az Xbox LIVE Marketplace-en és PC -n.

A Battlefield: Bad Company 2 ben, a „B" csapat újra keresztülharcolja magát havas hegységeken, sűrű dzsungeleken és poros falukon. Halálos fegyverek arzenálja és sok jármű segíti őket a küldetésükön, készen állnak felrobbantani, lelőni, keresztülvergődni, és felrobbantani mindent, ami az útjukba kerül. Teljes megsemmisítés a játék neve, úgy ahogy a DICE következő generációs Frosbite enginje csak kitelik. Online és offline, az ellenfelek hamarosan megtanulják, nincs hová bújni. A Battlefield Bad: Company 2 elérhető lesz Xbox360 -on, a Playstation 3 -on és PC -n.

Egyértelműen hatalmas meglepetést okozott az EA/DICE másik hivatalos bejelentése, miszerint jön a Bad Company 2 is. Persze mondhatjuk, hogy már írtak erről egy sort, de a sorok közt olvasva feltűnt a legfontosabb információ. Méghozzá az, hogy a BF1943 -hoz képest ez is megjelenik konzolokon, és PC ken is, méghozzá még idén télen! Te jó ég!

Ugyan azt a Frosbite motort használva a Battlefield 1943 visszaviszi a játékosokat a Második Világháborúba. A játék 24 játékos akció játékot kínál órákon keresztül három klasszikus és trópusi helyszínen; Wake Island, Guadalcanal és Iwo Jima. Kitüntetés-nyerési lehetőség a fegyverekkel, online jármű hadviselési tapasztalat, ahogyan a DICE felfedezte, az 1943 -ban könyörtelen légi ütközetek és árokharcok várnak a játékosokra. A játék megtekinthető lesz a New Yorki -ComicCon on február 6 -tól 8 -ig.

„A Bad Company 2 mindent tartalmazni fog, amit a játékosok szerettek az eredetiben és még több jármű, több rombolás és még több csapatjáték" mondta Karl Magnus Troedsson, a Battlefield család exkluzív producere. „ A Battlefield 1943 egy hatalmas robbanás a régi klasszikus életre keltése egy teljesen új technológiával, amit a játékosok kezébe adunk".

A nyomatékosítás kedvéért még egy képet is megleshetünk a weboldalról. Ezek tényleg nem viccelnek!

BF1943 bejelentés!

Csak egy napra ne legyek gépközelben, és máris két hivatalos bejelentésről maradok le! Tudom, erre mondanátok azt, hogy sűrűbben is elhúzhatnám a belemet egy-egy napra és akkor minden megjelenik:). Na lássuk az első és talán legmeglepőbb bejelentést, méghozzá, hogy az új Battlefield eddig BF3 -nak hitt játékról lehullt a lepel. Valami oknál fogva a DICE és az EA úgy döntött visszamennek a múltba, és az 1942 után kiadják az 1943 -at. Kezdjük megszokni a nevet Battlefield 1943, Battlefield 1943, Battlefield 1943. Na jó azért ennyire nem szuggerálok senki, hisz sajnos nem modern harcszíntér lesz, de ez is valami. Hozzáteszem ezután egyértelműen várható a Battlefield 3 ugyanis mint tudjuk a dátumoknak szerepe van a játék széria elnevezésében. De lássuk akkor mit ír a hivatalos oldal erről a játékról.

 

Egy kis marketing szöveg után rögtön kiderül, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket, hiszen az első BF játék lesz, ami megjelenik konzolokon és PC-n is, és ami érdekes, hogy letölthető lesz! Bár konkrétan nem azt írják, hogy ingyen lesz, de akkor hogy értik azt, hogy „available for download".

A rank-rendszer ugyan úgy megtalálható lesz ebben a szériában is, viszont érdekes hogy a maximális játékos számot lecsökkentették 24 re. Ezen kívül, egy új úgynevezett „Frosbite-Enabled rombolás" technológiával színesítik majd a robbanásokat.
Repülők tankok, minden ugyan úgy mint az eddigi BF -ekben, a helyszín pedig újra a Csendes Óceáni térség lesz, korhű pályákkal, fegyverekkel és járművekkel.

És hogy nyomatékosítsák két screenshotot, és egy trailer videót is kipattintottak rögtön. Ez nagyon komolynak tűnik, hisz a Bad Company 2 hivatalos oldalán is ott figyel a játék logója. Ugyancsak a BC oldaláról tudhatunk még meg pár információt, miszerint a BF1943 is ugyan azzal az enginnel jön, mint a Bad Company 2 tehát a Frosbite által megírt csodával. Ez amolyan bemelegítés lesz a BC2 megjelenésére, és már nyáron kézhez kaphatjuk a gémet. Sajnos csak három pályát fog tartalmazni (Wake Island, Guadalcanal,Iwo Jima), és mindegyik 1942 -es átdolgozás. Mondhatjuk, hogy egy 1942 remake-ről lesz szó.
Na ez ameglepő hír!

Forrás: totalbf.hu

LAMAs CS1.6 PUBLIC
IP: server.lamas.hu : 27065
FÓRUM: észrevételek

LAMAs CSS


LAMAs CS 1.6
Dave

CooLM@$.
TavariS
kertitÖrpe

Zahul
lamas server
nopic
IP:84.2.39.229:27015
Játékosok:/
Pálya:
SourceTV:84.2.39.229:27020

Counter-strike 1.6
IP:84.2.39.204:27035
Játékosok:/
Pálya:


lamas sponsor

obinet